Salgsbetingelser

OVERSIKT

Denne siden drives av Aftenstrikk. Overalt på siden refererer begrepene “jeg,vi”, “oss” og “vår” til Aftenstrikk. Aftenstrikk tilbyr denne nettsiden, inkludert all informasjon, verktøy og tjenester som er tilgjengelige fra dette nettstedet til deg, brukeren, under forutsetning av at du aksepterer alle vilkår, betingelser, policyer og merknader angitt her.

 

Ved å besøke nettstedet vårt og / eller kjøpe noe fra oss, engasjerer du deg i vår "Tjeneste" og samtykker i å være bundet av følgende vilkår og betingelser ("Vilkår for bruk", "Vilkår"), inkludert tilleggsvilkårene og retningslinjene referert til her og / eller tilgjengelig med hyperkobling. Disse tjenestevilkårene gjelder for alle brukere av nettstedet, inkludert uten begrensning brukere som er nettlesere, leverandører, kunder, selgere og / eller bidragsytere til innhold.

 

Les disse vilkårene nøye før du går inn på eller bruker nettstedet vårt. Ved å få tilgang til eller bruke noen del av nettstedet, samtykker du til å være bundet av disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke samtykker til alle vilkårene og betingelsene i denne avtalen, kan det hende du ikke får tilgang til nettstedet eller bruke noen tjenester. Hvis disse tjenestevilkårene anses som et tilbud, er aksept uttrykkelig begrenset til disse vilkårene for bruk.

 

Eventuelle nye funksjoner eller verktøy som legges til den nåværende butikken skal også være underlagt vilkårene for bruk. Du kan når som helst se på den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene for bruk ved å legge ut oppdateringer og / eller endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke denne siden med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet etter publisering av endringer utgjør aksept av disse endringene.

 

Butikken vår er hostet på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som lar oss selge våre produkter og tjenester til deg.

 

AVSNITT 1 - VILKÅR FOR ONLINE BUTIKK

Ved å godta disse vilkårene for tjenestene, representerer du at du i det minste er majoritetsalder i din stat eller provins hvor du er bosatt, eller at du er majoritetsalder i din stat eller boligprovinsjon og at du har gitt oss ditt samtykke til la noen av dine mindre forsørgere bruke dette nettstedet.

Du kan ikke bruke produktene våre til noe ulovlig eller uautorisert formål, og du kan heller ikke, i bruken av tjenesten, bryte lovene i din jurisdiksjon (inkludert, men ikke begrenset til, lov om opphavsrett).

Du må ikke overføre noen ormer eller virus eller noen ødeleggende kode.

Brudd eller brudd på vilkårene vil føre til en umiddelbar oppsigelse av tjenestene dine.

 

AVSNITT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder oss retten til å nekte service til noen uansett årsak.

Du forstår at innholdet ditt (ikke kredittkortinformasjon), kan overføres ukryptert og involverer (a) overføringer over forskjellige nettverk; og (b) endringer for å samsvare og tilpasse seg tekniske krav til tilkobling av nettverk eller enheter. Kredittkortinformasjon blir alltid kryptert under overføring over nettverk.

Du samtykker i å ikke reprodusere, duplisere, kopiere, selge, videreselge eller utnytte noen del av tjenesten, bruk av tjenesten eller tilgang til tjenesten eller noen kontakt på nettstedet som tjenesten leveres gjennom uten uttrykkelig skriftlig tillatelse fra oss .

Overskriftene som brukes i denne avtalen er bare inkludert for enkelhets skyld og vil ikke begrense eller på annen måte påvirke disse vilkårene.

 

AVSNITT 3 - NØYAKTIGHET, FULLIGHET OG TIDLIGHET FOR INFORMASJON

Vi er ikke ansvarlig hvis informasjon som gjøres tilgjengelig på dette nettstedet ikke er nøyaktig, fullstendig eller aktuell. Materialet på dette nettstedet er kun ment for generell informasjon og skal ikke være pålitelig eller brukt som eneste grunnlag for å ta beslutninger uten å konsultere primære, mer nøyaktige, mer fullstendige eller mer rettferdige informasjonskilder. Avhengighet av materialet på dette nettstedet er på egen risiko.

Dette nettstedet kan inneholde viss historisk informasjon. Historisk informasjon er nødvendigvis ikke aktuell og er kun gitt som referanse. Vi forbeholder oss retten til å endre innholdet på dette nettstedet når som helst, men vi har ingen forpliktelse til å oppdatere informasjon på nettstedet vårt. Du samtykker i at det er ditt ansvar å overvåke endringer på nettstedet vårt.

 

AVSNITT 4 - MODIFIKASJONER TIL TJENESTEN OG PRISER

Prisene for våre produkter kan endres uten varsel.

Vi forbeholder oss retten til når som helst å endre eller avvikle Tjenesten (eller deler av eller innholdet i dette) uten varsel.

Vi skal ikke være ansvarlig overfor deg eller noen tredjepart for noen endring, prisendring, suspensjon eller seponering av tjenesten.

 

AVSNITT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER

Enkelte produkter eller tjenester kan være tilgjengelige utelukkende online via nettstedet. Disse produktene eller tjenestene kan ha begrensede mengder og kan kun returneres eller byttes i henhold til vår Returrett.

Vi har gjort vårt ytterste for å vise så nøyaktig som mulig farger og bilder på våre produkter som vises i butikken. Vi kan ikke garantere at datamaskinens skjermvisning av farger vil være nøyaktig.

Vi forbeholder oss retten, men er ikke forpliktet, til å begrense salget av våre produkter eller tjenester til noen person, geografisk region eller jurisdiksjon. Vi kan utøve denne retten fra sak til sak. Vi forbeholder oss retten til å begrense mengden av produkter eller tjenester som vi tilbyr. Alle beskrivelser av produkter eller prisfastsetting kan endres når som helst uten varsel, etter eget skjønn. Vi forbeholder oss retten til å avslutte ethvert produkt når som helst. Ethvert tilbud for ethvert produkt eller tjeneste som gjøres på dette nettstedet er ugyldig der det er forbudt.

Vi garanterer ikke at kvaliteten på produkter, tjenester, informasjon eller annet materiale kjøpt eller innhentet av deg oppfyller dine forventninger, eller at eventuelle feil i tjenesten blir rettet.

 

AVSNITT 6 - NØYAKTIGHET AV FYRING OG KONTOINFORMASJON

Vi forbeholder oss retten til å nekte enhver bestilling du legger inn hos oss. Vi kan etter eget skjønn begrense eller avbryte kjøpte mengder per person, per husholdning eller per ordre. Disse begrensningene kan omfatte bestillinger som er plassert av eller under den samme kundekontoen, det samme kredittkortet og / eller ordrer som bruker samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfelle vi gjør en endring i eller kansellerer en ordre, kan vi prøve å varsle deg ved å kontakte e-posten og / eller faktureringsadressen / telefonnummeret som ble oppgitt på det tidspunktet bestillingen ble gjort. Vi forbeholder oss retten til å begrense eller forby ordrer som, etter vår egen vurdering, ser ut til å bli lagt inn av forhandlere, forhandlere eller distributører.

 

Du samtykker i å gi aktuell, fullstendig og nøyaktig kjøps- og kontoinformasjon for alle kjøp som gjøres i vår butikk. Du godtar å oppdatere kontoen din og annen informasjon, inkludert din e-postadresse og kredittkortnummer og utløpsdatoer, slik at vi kan fullføre transaksjonene dine og kontakte deg etter behov.

 

For mer detaljert informasjon, vennligst les returpolitikken.

 

AVSNITT 7 - ALTERNATIVT VERKTØY

Vi kan gi deg tilgang til tredjepartsverktøy som vi verken overvåker eller har kontroll eller innspill over.

Du erkjenner og samtykker i at vi gir tilgang til slike verktøy "som den er" og "som tilgjengelig" uten noen garantier, fremstillinger eller betingelser av noe slag og uten påtegning. Vi skal ikke ha noe ansvar som følger av eller relatert til din bruk av valgfrie tredjepartsverktøy.

All bruk av deg av valgfrie verktøy som tilbys via nettstedet, er helt på egen risiko og skjønn, og du må sørge for at du er kjent med og godkjenner vilkårene for hvilke verktøy som leveres av den aktuelle tredjepartsleverandøren (e).

Vi kan også i fremtiden tilby nye tjenester og / eller funksjoner gjennom nettstedet (inkludert utgivelse av nye verktøy og ressurser). Slike nye funksjoner og / eller tjenester skal også være underlagt disse vilkårene for bruk.

 

AVSNITT 8 - TREDJEPARTLINKSER

Visst innhold, produkter og tjenester som er tilgjengelige via tjenesten vår, kan omfatte materiale fra tredjepart.

Tredjeparts lenker på dette nettstedet kan henvise deg til tredjeparts nettsteder som ikke er tilknyttet oss. Vi er ikke ansvarlige for å undersøke eller evaluere innholdet eller nøyaktigheten, og vi garanterer ikke og har ikke noe ansvar eller ansvar for tredjepartsmateriell eller nettsteder, eller for noe annet materiale, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlig for skade eller skader relatert til kjøp eller bruk av varer, tjenester, ressurser, innhold eller andre transaksjoner som er gjort i forbindelse med tredjeparts nettsteder. Vennligst gjennomgå tredjeparts retningslinjer og praksis, og sørg for at du forstår dem før du utfører en transaksjon. Klager, krav, bekymringer eller spørsmål angående tredjepartsprodukter bør rettes til tredjeparten.

 

AVSNITT 9 - BRUKERkommentarer, tilbaketrekning og andre innleveringer

Hvis du på vår forespørsel sender bestemte spesifikke innleveringer (for eksempel konkurranseoppføringer) eller uten en forespørsel fra oss sender du kreative ideer, forslag, forslag, planer eller annet materiale, enten det er online, via e-post, med post eller annet (samlet, 'kommentarer'), samtykker du i at vi når som helst, uten begrensning, kan redigere, kopiere, publisere, distribuere, oversette og på annen måte bruke i ethvert medium alle kommentarer du sender til oss. Vi er og skal ikke være forpliktet (1) til å opprettholde noen kommentarer i tillit; (2) å betale erstatning for eventuelle kommentarer; eller (3) for å svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpliktelser til, overvåke, redigere eller fjerne innhold som vi bestemmer etter eget skjønn, som er ulovlig, krenkende, truende, injurierende, ærekrenkende, pornografisk, uanstendig eller på annen måte innvendig eller bryter noen parts intellektuelle eiendom eller disse vilkårene for bruk .

Du samtykker i at kommentarene dine ikke krenker noen rettighet fra tredjepart, inkludert copyright, varemerke, personvern, personlighet eller annen personlig eller proprietær rettighet. Du samtykker videre i at kommentarene dine ikke vil inneholde injurierende eller på annen måte ulovlig, fornærmende eller uanstendig materiale, eller inneholde datavirus eller annen skadelig programvare som på noen måte kan påvirke driften av tjenesten eller noe relatert nettsted. Du kan ikke bruke en falsk e-postadresse, late som om du er noen andre enn deg selv, eller på annen måte villede oss eller tredjeparter angående opprinnelsen til kommentarer. Du er alene ansvarlig for alle kommentarer du kommer med og nøyaktigheten av dem. Vi tar ikke noe ansvar og påtar oss intet ansvar for kommentarer lagt ut av deg eller tredjepart.

 

AVSNITT 10 - PERSONLIG INFORMASJON

Din innsending av personlig informasjon gjennom butikken styres av våre personvernregler. For å se våre personvernregler.

 

AVSNITT 11 - FEIL, UNØYAKTIGHETER OG UTLETNING

Noen ganger kan det være informasjon på nettstedet vårt eller i tjenesten som inneholder typografiske feil, unøyaktigheter eller utelatelser som kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampanjer, tilbud, leveringsomkostninger for produktet, transittider og tilgjengelighet. Vi forbeholder oss retten til å rette opp feil, unøyaktigheter eller mangler, og til å endre eller oppdatere informasjon eller kansellere bestillinger dersom informasjon i Tjenesten eller på et relatert nettsted er unøyaktig når som helst uten forhåndsvarsel (inkludert etter at du har sendt inn bestillingen) .

Vi påtar oss ingen forpliktelse til å oppdatere, endre eller avklare informasjon i tjenesten eller på noe relatert nettsted, inkludert uten begrensning, prisinformasjon, med mindre det kreves av loven. Ingen spesifisert oppdaterings- eller oppdateringsdato som brukes på Tjenesten eller på noe relatert nettsted, bør tas for å indikere at all informasjon i Tjenesten eller på noe relatert nettsted er endret eller oppdatert.

 

AVSNITT 12 - FORBUDTE BRUK

I tillegg til andre forbud som er angitt i vilkårene for bruk, er du forbudt å bruke nettstedet eller dets innhold: (a) for noe ulovlig formål; (b) å anmode andre om å utføre eller delta i ulovlige handlinger; (c) å krenke internasjonale, føderale, provinsielle eller statlige forskrifter, regler, lover eller lokale forordninger; (d) å krenke eller krenke våre immaterielle rettigheter eller andres immaterielle rettigheter; (e) å trakassere, misbruke, fornærme, skade, ærekrenke, baktale, forvirre, skremme eller diskriminere basert på kjønn, seksuell legning, religion, etnisitet, rase, alder, nasjonal opprinnelse eller funksjonshemming; (f) å sende inn falsk eller villedende informasjon; (g) for å laste opp eller overføre virus eller annen type ondsinnet kode som vil eller kan brukes på noen måte som vil påvirke funksjonaliteten eller driften av Tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett; (h) å samle inn eller spore andres personlige informasjon; (i) spam, harme, ; (j) for ethvert obskønt eller umoralsk formål; eller (k) for å forstyrre eller omgå sikkerhetsfunksjonene til tjenesten eller et relatert nettsted, andre nettsteder eller Internett. Vi forbeholder oss retten til å avslutte din bruk av tjenesten eller noe relatert nettsted for brudd på noe av de forbudte bruksområdene.

 

AVSNITT 13 - ANSVARSFRASKRIVELSE AV GARANTIER; ANSVARSBEGRENSNING

Vi garanterer ikke, representerer eller garanterer at din bruk av tjenesten vår vil være uavbrutt, rettidig, sikker eller feilfri.

Vi garanterer ikke at resultatene som kan oppnås fra bruk av tjenesten vil være nøyaktige eller pålitelige.

Du samtykker i at vi fra tid til annen kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller avbryte tjenesten når som helst, uten varsel til deg.

Du er uttrykkelig enig i at din bruk av, eller manglende evne til å bruke tjenesten, er på din eneste risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester levert til deg gjennom tjenesten leveres (bortsett fra som uttrykkelig oppgitt av oss) 'som den er' og 'som tilgjengelig' for din bruk, uten noen representasjon, garantier eller betingelser av noe slag, verken uttrykkelig eller underforstått, inkludert alle underforståtte garantier eller betingelser for salgbarhet, salgbar kvalitet, egnethet til et bestemt formål, holdbarhet, tittel og ikke-krenkelse.

Aftenstrikk skal ikke i noe tilfelle være ansvarlige for skader, tap, krav eller direkte, indirekte, tilfeldige, straffende, spesielle, eller følgeskader av noe slag, inkludert, uten begrensning tapt fortjeneste, tapte inntekter, tapte besparelser, tap av data, utskiftingskostnader eller lignende skader, enten de er basert på kontrakt, erstatning (inkludert uaktsomhet), strengt ansvar eller på annen måte, som følge av din bruk av noen av tjenestene eller produkter anskaffet ved bruk av tjenesten, eller for ethvert annet krav relatert på noen måte til din bruk av tjenesten eller et hvilket som helst produkt, inkludert, men ikke begrenset til, feil eller mangler i innholdet, eller tap eller skade av noe slag som måtte oppstå som følge av bruken av tjenesten eller noe innhold (eller produkt) som er lagt ut, overført eller på annen måte gjort tilgjengelig via tjenesten, selv om det blir informert om deres mulighet. Fordi noen stater eller jurisdiksjoner ikke tillater utelukkelse eller begrensning av ansvar for følgeskader eller tilfeldige skader, i slike stater eller jurisdiksjoner, skal vårt ansvar begrenses til det maksimale omfang som loven

 

AVSNITT 14 - SKADELSE

Du samtykker i å skadesløsgjøre, forsvare og holde ufarlige Aftenstrikk og våre foreldre, datterselskaper, tilknyttede selskaper, partnere, offiserer, direktører, agenter, entreprenører, lisensgivere, tjenesteleverandører, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlig fra ethvert krav eller krav, inkludert rimelige advokatsalærer, gjort av tredjepart på grunn av eller som følge av brudd på disse tjenestevilkårene eller dokumentene de inneholder med referanse, eller ditt brudd på lov eller tredjeparts rettigheter.

 

AVSNITT 15 - SEVERABILITET

I tilfelle at en bestemmelse i disse tjenestevilkårene blir bestemt til å være ulovlig, ugyldig eller ikke rettskraftig, skal denne bestemmelsen likevel kunne håndheves i den utstrekning det er tillatt etter gjeldende lov, og den ikke-tvangsfullførende delen skal anses å være kuttet fra disse vilkårene i Tjeneste, en slik bestemmelse skal ikke påvirke gyldigheten og håndhevbarheten av andre gjenværende bestemmelser.

 

AVSNITT 16 - OPPSIGELSE

Forpliktelsene og forpliktelsene til partene som påløper før opphørstidspunktet, skal overleve oppsigelsen av denne avtalen for alle formål.

Disse servicevilkårene er effektive med mindre du eller oss avsluttes og avsluttes. Du kan når som helst avslutte disse vilkårene for bruk ved å varsle oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre, eller når du slutter å bruke nettstedet vårt.

Hvis du etter vår eneste skjønn mislykkes, eller vi mistenker at du har mislyktes, å overholde vilkår eller bestemmelser i disse vilkårene for bruk, kan vi også si opp denne avtalen når som helst uten varsel, og du vil være ansvarlig for alle forfalte beløp til og med dato for oppsigelse; og / eller kan følgelig nekte deg tilgang til tjenestene våre (eller deler av dette).

 

AVSNITT 17 - HELE AVTALEN

Mangelen på oss å utøve eller håndheve noen rettighet eller bestemmelse i disse vilkårene for tjenesten skal ikke utgjøre et avkall på denne rettigheten eller bestemmelsen.

Disse servicevilkårene og eventuelle retningslinjer eller driftsregler som er lagt ut av oss på dette nettstedet eller i forhold til tjenesten, utgjør hele avtalen og forståelsen mellom deg og oss og styrer din bruk av tjenesten, erstatter alle tidligere eller samtidige avtaler, kommunikasjoner og forslag , enten muntlig eller skriftlig, mellom deg og oss (inkludert, men ikke begrenset til, tidligere versjoner av vilkårene for bruk).

Eventuelle uklarheter i tolkningen av disse vilkårene for tjenestene skal ikke tolkes mot den trekkende parten.

 

AVSNITT 18 - GJELDENDE LOV

Disse tjenestevilkårene og eventuelle separate avtaler der vi gir deg tjenester skal styres av og tolkes i samsvar med lovene i Norge.

 

AVSNITT 19 - ENDRINGER I TJENESTEVILKÅR

Du kan når som helst gå gjennom den nyeste versjonen av vilkårene for bruk på denne siden.

Vi forbeholder oss retten til etter eget skjønn å oppdatere, endre eller erstatte deler av disse vilkårene ved å legge ut oppdateringer og endringer på nettstedet vårt. Det er ditt ansvar å sjekke nettstedet vårt med jevne mellomrom for endringer. Din fortsatte bruk av eller tilgang til nettstedet vårt eller tjenesten etter at du har lagt ut endringer i disse vilkårene for bruk, utgjør aksept av disse endringene.

 

AVSNITT 20 - KONTAKTINFORMASJON

Spørsmål om vilkårene for bruk skal sendes til oss på enya.odegaard@gmail.com